2. Bemutató oldal

Bemutatkozás

Aktuális

Kutyáim 

Kölykök

Fajtajellemzés

Hasznos tanácsok

Vadászati segédeszközök

Elérhetőség

Honlap Írás

      1. Bemutató oldal

      2. Bemutató oldal

      3. Bemutató oldal

Érdekes linkek a témában

Vissza

 

  Ennél a típusnál már kicsit igényesebb kidolgozásra is oda figyelünk és tartalmaz aloldalakat is. Tartalma: 1 bemutatkozásra használ nyitóoldal, elérhetoséggel. Külön aloldalak a kutyáknak, kutyánként 3 db fényképpel, és maximum 3 kutya. Egy aloldal legyen kb.: 1 darab A/4-es oldalnyi szöveg 10-es betumérettel, szimpla sorközzel és „Arial” betutípussal. Egyébként sem javasolt több szöveg, mint amennyi egyszerre látszik. A fényképek nagysága itt is alapvetoen meghatározzák az oldal gyorsaságát. 


   Itt már menürendszer is tartozik a honlap felépítéséhez.
Így az elkészítés díja: 10000 Ft, mely magában foglalja az elso év fenntartási költségét.
A második évtol évi 2000 Ft a fenntartás, ami magában foglal 1 A/4 oldalnyi frissített anyagot (pl.: mikor született alom, és azokból az adott idopontban még hány vásárolható meg), valamint 1 fénykép cseréje.
Külön frissítési díj: 1000 Ft/ alkalom, melynek feltételei megegyeznek az évi fenntartásnál leírtakkal.


   Az elhelyezés egyéni megállapodás kérdése. (Javaslatom alapján ingyenes tárhely tökéletesen megfelel.)


   A nyitó oldal rövid bemutatkozást tartalmaz, mely a kennelre, a tenyésztésre vonatkozó információkból áll. Ide lehet betenni, hogy éppen melyik kutyának vannak kölykei, illetve mikor születtek, mennyi eladó még, tehát az aktuális alom kérdéseit. Az oldal alján található az elérhetoség.


   A kutyák aloldalaira lehet feltenni a kutyákról néhány gondolatot, esetleg törzskönyvi lap másolatát (kép formában), és fényképeket a kutyákról. Leírást adni eredményeikrol.


Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!