Hírek


 

Bemutatkozás

Aktuális

Kutyáim

Kölykök

Fajtajellemzés

Hasznos tanácsok

Vadászati segédeszközök

Elérhetőség

Honlap  Írás

Érdekes linkek a témában

Vissza

2012. január: A sok érdeklődésre való tekintettel itt is meg kell jelenítsem, hogy sajnos nem várhatóak kölykök, azonban kanjaimat fedeztetésre tudom ajánlani. További információk e-mailben elérhetőek tőlem.

Sajnos öreg kutyáim nem jelentkeznek továbbra sem, így várok minden információt, ami esetleg segíthet!

2011. október vége: Sajnálatos esemény történt, mivel Mamba (Rókalaki-Harcos Akció, tkv száma 6302) és Lüszi (Nádastörő Amanda, tkv száma: 5091) eltűnt Füzesabony mellől. Bárki is tud róluk bármit, kérem értesítsen e-mailben, mely címem megtalálható az elérhetőségek között. Mind a két kutya rendelkezik tetoválással a fülében, ezért pontosan azonosíthatóak.

2009. január 25. A Szonja kiskutyái mind gazdára találtak! Így továbbra is a "D" alom kutyái várják leendő gazdik jelentkezését!

2008. november 20-án megszülettek Szonja kiskutyái: 8 szuka. Karácsony után már megtekinthetők, és január első második hetében elvihetők. Bővebben a "Kölykök" menüpont alatt.


2006. december 25. Boldog Karácsonyt minden Kedves Látogatónak!

A tavaszi kari TDK után most az országos TDK-ra (Országos Tudományos Diákköri Konferencia) készülve szeretnék adatokat gyűjteni a Tiszántúlon a rókák rühésségéről, az itt található adatlapok valamelyikével: adatlap.xls vagy adatlap.doc A két adatlap csak fájltipusában tér el, tartalmilag nem. Kérek minden egyes érdeklődőt, hogy amennyiben van rá lehetősége, akkor segítse munkámat hitelesen kitöltött adatlappal, melyet email (rokalaki(kukac)rokalaki.hu) címemre juttat vissza. 

2006. október 26.

A növendék kutyáim várják továbbra is vadászó gazdák jelentkezést. Képek hamarosan várhatóak!

A Nádastörő Lola -Vajtai Bitang párosításból származó kan kutyusnak (Rókalaki-Harcos Extra) keresek vadászó gazdát. A kutya szobatiszta, eddig lakásban lakott, de most már érződik, hogy jagdterrier, így a gazdik is látják, hogy akkor lesz neki is a legjobb, ha kap vadászati lehetőséget. A kutyus most még Almásfüzitőn él. Érdeklődni E-mailben, vagy telefonon lehet:  (Elérhetőség)

2006. május 21.

Néhány vadászati kép, melyek később majd saját menüpontot is kapnak azonban addig csak így teszem fel őket!

2006. május 20.

Felkerült néhány kép a "D" alomról, melyek a " Kölykök" menüpont alatt tekinthetőek meg.

2006. április 2.

Szeretném megköszönni mindazok segítségét, akik adatokat szolgáltattak TDK munkámhoz! Az eredmény nem maradt el, hiszen a 2005/06 tanév, Kari Tudományos Diákköri Konferenciáján - Természtevédelmi és Vadgazdálkodási szekcióban 3. helyezést értem el 
"A rókák rühösségének terjedése a Tiszántúli régióban " - című dolgozatommal.

Jelen pillanatba még 2 szuka és 1 kan növendék kutya várja vadászó gazdáját, a Lüszi - Mamba párosításból. Róluk bővebben hamarosan.

 

2005. november 6.

Egy kis átalakítással új tartalom is került fel, ami még feltöltés alatt áll, de hamarosan tejen működőképes lesz!

2005. szeptember 15.

Egy kis elmaradást pótolok, több tekintetben is:

1.: 2005. augusztus 30-án megszülettek Lola kölykei a Bitangtól: két kan, és két szuka. Képek hamarosan elérhetőek lesznek.

2.: Mamba (Rókalaki-Harcos Akció) Nagyváradon Fajtagyőztes (BOB) címet szerzett, egy CACIB, és CAC cím társaságában.

3.: A Szonja alom társa (Rókalaki-Harcos Brúnó = Apache) megszerezte munkavizsgáját egy CACT címmel, melyet természetesen t.fogással ért el.

4.: A legérdekesebb: felkerült egy kis videó a most 7 hetes kölykökről "munka" közben...

1.videó           2.videó

2005. július 17.
Egy kis frissítés került feltöltésre, a kölykök születésének örömére!

Július 16-án megszülettek a Lüszi - Mamba párosítás kiskutyái! Hatan (6) látták meg a napvilágot, három szuka, és három kan. Még van eladó kiskutya, érdeklődni E-mail-ben és telefonon is lehet.

2005. június 28.

A Lola frigyre lépett Vajtai Bitang -val Diósjenőn Turcsi Józsefnél. A kölykök augusztus végére várhatóak. Apáról információk itt.

2005. május 16.
A tavaszi tüzelés eredményként a Lüszi - Mamba szülőpárosításból várhatóak kiskutyák. A kölykök július közepére érkeznek. Előjegyzésre van lehetőség: E-mailben és telefonon is. (Elérhetőség)

2005.01.15.
A Szonja eltűnt!! Kérem, aki bármit tud róla segítsen!!

2004.10.14.
A kölykök megszülettek, de sajnos csak 2, így jelen pillanatban nincs eladó. Tavasszal várható legközelebb.